Kategóriák
Profil
Kosár
0
Kategóriák
Kategóriák
Keresés
Profil
Kosár
-
Kategóriák
Újdonságok
Irodai és iskolai termékek
Iroda üzemeltetés, munkavédelem
Számítástechnika
Kreativitás és Party
Könyvek
Társasjátékok
Szolgáltatásaink
Hűségprogram
Az elég jó konyha - Utak és receptek a fenntartható gasztronómiához
5 849
Ft
Kosárba
Gasztronómia
Könyvek
Gasztronómia
Előző termék
Következő termék
ÚJ
Az elég jó konyha - Utak és receptek a fenntartható gasztronómiához
Cikkszám:
203173
ÚJ
5 849
Ft
Kosárba
A vásárlás után járó pontok:
117 Ft
Bolti raktárunkban van:
0 db
Külső raktárunkban - várható szállítás 2-3 munkanapon belül
57 db
Az elég jó konyha - Utak és receptek a fenntartható gasztronómiához
Részletek
Összehasonlítás
Nyomtat
Ajánlom
Kiegészítő termékek
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Amit eszel, az leszel. De tudjuk-e vajon, hogy mit eszünk? Tudjuk-e, hogy étkezéseink milyen hatással vannak más élőlényekre a testünkön belül és azon kívül? Hogyan ismerhetjük fel saját szervezetünk valódi igényeit és hozhatjuk azokat szinkronba a bioszféra eltartóképességével? Könyvünk ezeket a megkerülhetetlen kérdéseket járja körül. Az elég jó konyha nem világmegváltás, nem önsanyargatás, hanem kíváncsiság, rugalmasság és leleményesség: alapvető készségek egy zökkenőkkel teli utazáshoz egy változó világban. Ehhez az utazáshoz kínálunk útjelzőket és könnyen megvalósítható ötleteket: állat-, növény- és emberbarát recepteket és tanulságos történeteket. Ezeken keresztül pedig szorongásmentes, könnyed, de hatékony átmenetet a fenntartható konyha irányába. Szeretettel ajánljuk kezdő és haladó zöldülőknek!
Bertényi Gábor az Agri Kulti Kutatóműhely alapítója és vezetője, tizenegy éve foglalkozik fenntartható élelmiszerrendszerek modellezésével és létrehozásával. Nevéhez fűződik a Nagymarosi Piac, a Szimpla Piac, a Házikó Catering és a Funky Forest brand, valamint számos hazai és európai kutatás-fejlesztési projekt, melyek egytől egyig a fenntartható mezőgazdasághoz és a gasztronómiához kapcsolódnak.
Nemes Nóra a Pécsi Tudományegyetemen végzett magyar-néprajz-kulturális antropológia szakon. Gasztronómiával az egyetem után kezdett foglalkozni, a Nosalty online gasztromagazinnak dolgozott újságíróként, 2019-től pedig a We love Budapestnél kutatta fel az újonnan nyíló gasztronómiai egységeket. Első szakácskönyve 2016-ban jelent meg 307 Frederick street, az én amerikai konyhám címen.
Adatok
Listaár
:
5 849 HUF
EAN
:
9789635721269
Kiadó
:
Open Books
Szerző
:
Bertényi Gábor, Nemes Nóra
Kiadás éve
:
2021
Oldalszám
:
303
Kötés
:
keménytáblás
ISBN
:
9789635721269
Nyelv
:
magyar
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Véleményt írok!
Árukereső.hu
Újdonságok
Irodai és iskolai termékek
Iroda üzemeltetés, munkavédelem
Számítástechnika
Kreativitás és Party
Könyvek
Társasjátékok
Szolgáltatásaink
Hűségprogram
Belépés
F.név
Jelszó
Belép
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszavamat
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Működéshez szükséges cookie-k
Marketing cookie-k
Analitikai cookie-k
Cookie-k személyre szabáshoz
Beállítások
Elfogadom