Kategóriák
Profil
Kosár
0
Kategóriák
Kategóriák
Keresés
Profil
Kosár
-
Kategóriák
Újdonságok
Irodai és iskolai termékek
Iroda üzemeltetés, munkavédelem
Számítástechnika
Kreativitás és Party
Könyvek
Társasjátékok
Szolgáltatásaink
Hűségprogram
Mindent a táplálkozásról – Izgalmasan és látványosan
6 029
Ft
Kosárba
Ismeretterjesztő
Könyvek
Ismeretterjesztő
Előző termék
Következő termék
ÚJ
Mindent a táplálkozásról – Izgalmasan és látványosan
Cikkszám:
205838
ÚJ
6 029
Ft
Kosárba
A vásárlás után járó pontok:
121 Ft
Bolti raktárunkban van:
0 db
Külső raktárunkban - várható szállítás 2-3 munkanapon belül
91 db
Mindent a táplálkozásról – Izgalmasan és látványosan
Részletek
Összehasonlítás
Nyomtat
Ajánlom
Kiegészítő termékek
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Létezik tökéletes étrend? Tényleg nyolc pohár vizet kell meginnunk naponta? Pontosan mi a glutén, és miért kerülik? Miért tilos a rizst újra melegíteni? Valójában mi az az antioxidáns?
Könnyen emészthető információk, meglepő adatok és látványos ábrák: a Mindent a táplálkozásról mostantól házi-dietetikusunkként segít abban, hogy közhelyes diéták helyett tudatosan étkezzünk. A könyv tisztázza a divatos étkezési trendek tudományos hatékonyságát, biológiai adatokkal támaszt alá, vagy cáfol meg olyan dogmatikus nézeteket, mint hogy a vörösbor kedvező a szív-és érrendszernek, vagy hogy a kávé megemeli a vérnyomást. Megtudhatjuk, hogy melyik étel számít valóban superfoodnak és milyen hatással vannak a testünkre, valamint mely ételek rendelkeznek ténylegesen antioxidáns tulajdonsággal, és egyáltalán: mi az, hogy antioxidáns?
Naponta látjuk a boltokban az organikus, bio, öko címkéket, sokszor összezavarodunk, hogy mégis mi a különbség közöttünk, de a könyv ebben is eligazít, bemutatja például, hogy milyen termesztési eljárás és körülmények miatt kap egy élelmiszer organikus minősítést. A könyv tudományos szemszögből mutatja be többek között a gluténmentes, az inzulin rezisztens és a vegán étrendet, elemzi a világ különböző tájairól származó diéták előnyeit és hátrányait, valamint górcső alá veszi a különböző élelmiszercsoportokat. Betekinthetünk a modern élelmiszeripar kulisszái mögé, a háztáji gazdálkodás evolúciójától kezdve, az élelmiszerszállítás típusain át az organikus, illetve a mesterséges adalékok előállításáig. Világos, könnyen érthető ábrák és elképesztő adatok - minden, amit az egészséges táplálkozásról és az élelmiszerekről tudni kell.
Adatok
Listaár
:
6 029 HUF
EAN
:
9789636040543
Kiadó
:
Libri Könyvkiadó
Kiadás éve
:
2022
Oldalszám
:
256
Kötés
:
keménytáblás
ISBN
:
9789636040543
Nyelv
:
magyar
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Véleményt írok!
Árukereső.hu
Újdonságok
Irodai és iskolai termékek
Iroda üzemeltetés, munkavédelem
Számítástechnika
Kreativitás és Party
Könyvek
Társasjátékok
Szolgáltatásaink
Hűségprogram
Belépés
F.név
Jelszó
Belép
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszavamat
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Működéshez szükséges cookie-k
Marketing cookie-k
Analitikai cookie-k
Cookie-k személyre szabáshoz
Beállítások
Elfogadom