Kategóriák
Profil
Kosár
0
Kategóriák
Kategóriák
Keresés
Profil
Kosár
-
Kategóriák
Újdonságok
Irodai és iskolai termékek
Iroda üzemeltetés, munkavédelem
Számítástechnika
Kreativitás és Party
Könyvek
Társasjátékok
Szolgáltatásaink
Hűségprogram
Útmutató a must és bor okszerű kezelésére
3 690
Ft
Kosárba
Ismeretterjesztő
Könyvek
Ismeretterjesztő
Előző termék
Következő termék
ÚJ
Útmutató a must és bor okszerű kezelésére
Cikkszám:
222301
ÚJ
3 690
Ft
Kosárba
A vásárlás után járó pontok:
74 Ft
Bolti raktárunkban van:
0 db
Külső raktárunkban - várható szállítás 2-3 munkanapon belül
8 db
Útmutató a must és bor okszerű kezelésére
Részletek
Összehasonlítás
Nyomtat
Ajánlom
Kiegészítő termékek
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Csanády Gusztáv Adolf, születési és 1869-ig használt nevén Scholtz Gusztáv (Battonya, 1837. december 10. - Budapest, 1914. október 27.) vegyésztudor, mezőgazdász, gazdasági szakíró, a keszthelyi magyar királyi gazdasági tanintézet rendes tanára.
Könyvében a borkezelés legfontosabb alapelveit fekteti le: "A must hibátlan erjedésének, a bor fejlődésének és jó minőségben való eltartásának első és legfontosabb feltétele a tisztaság. Ez okból, mielőtt a szüretet megkezdenők, rendbe kell hoznunk a pincét, a présházat és mindazon eszközöket, melyek a szüret idejében használtatnak." Ez az első útmutatása a szerzőnek. A többi mind megtalálható a könyv különböző fejezetei alatt.
A könyv az eredeti 1899-es kiadás reprint változata.
Adatok
Listaár
:
3 690 HUF
EAN
:
9786156788092
Kiadó
:
Nemzeti Örökség Kiadó
Szerző
:
Dr. Csanády Gusztáv
Kiadás éve
:
2024
Oldalszám
:
176
Kötés
:
kartonált
Nyelv
:
magyar
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Véleményt írok!
Árukereső.hu
Újdonságok
Irodai és iskolai termékek
Iroda üzemeltetés, munkavédelem
Számítástechnika
Kreativitás és Party
Könyvek
Társasjátékok
Szolgáltatásaink
Hűségprogram
Belépés
F.név
Jelszó
Belép
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszavamat
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Működéshez szükséges cookie-k
Marketing cookie-k
Analitikai cookie-k
Cookie-k személyre szabáshoz
Beállítások
Elfogadom